Научноизследователският институт по стомана - структура на руския концерн Калашников

...
Научноизследователският институт по стомана - структура на руския концерн Калашников
Коментари Харесай

Концернът Калашников започва производство на модифицирано противоосколочно одеяло

Научноизследователският институт по стомана - конструкция на съветския тръст " Калашников " - модифицира " противоосколочното одеяло " " Егида ", тъй че да може да обезпечи отбрана от разкриване от принадлежности за нощно виждане и термовизионно прицелване. Прозводството на новото " противоосколочно одеяло " стартира тази година, оповестяват от концерна.

От " Калашников " означават, че компании занимаващи се с произвеждане на принадлежности за взаимозависимост, желаят да защитят антенните възли на радиолокационните станции от осколки. При това защитният материал би трябвало да има нараснала радиопрозрачност в диапазоните, в които работят въпросните радиолокационни станции. След извършените тествания заключението е, че модифицираната " Егида " има добра радиопрозрачност и може да се употребява за защитни цели.
 Концернът
Концернът " Калашников " удвоява производството си, ето на кои ракети и муниции

Някои от тях се употребяват в Украйна

Оказва се също, че с дребни модификации " Егида " работи съвършено в IR диапазона, осигурявайки отбрана от разкриване от принадлежности за нощно виждане и термовизионно прицелване. По-конкертно, производството на модифицираното одеяло " Егида " с усъвършенствани характерности е планувано да стартира от третото тримесечие на 2024 година, прибавят от " Калашников ".

Подсиленото " противоосколочното одеяло " " Егида-У " тежи с 2 кг повече от общоприетото, като равнището му на резистентност от осколки е 650 м/сек, а не 450 м/сек, както при общоприетото одеяло.
 Концернът
Концернът " Калашников " усили производството на този тип оръжие 8 пъти

Кое е новото попълнение от този тип оръжие
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР