Научете тайните на красивата дълга коса, която ще ви накара

...
Научете тайните на красивата дълга коса, която ще ви накара
Коментари Харесай

6 съвета за красива и дълга коса

Научете тайните на красивата дълга коса, която ще ви накара да изглеждате най-добре.

Дългата коса, въпреки и доста ефикасна, може да бъде сложна за поддържане. По-лесно се заплитат и изсъхват в краищата, а в това време се омазняват в корените. Благодарение на нашите препоръки ще им предадете страховит тип без доста старания.

Тайните на красивата дълга коса
Как да се грижим за косата си през зимата - естествени способи за грижа за косата
Как да се грижим за косата си през зимата?. Проблеми, които са изключително притеснителни през зимата, са статично електричество, загуба на...
Прочети повече
#1. Подрязвайте краищата постоянно. В идеалния случай би трябвало да го направи коафьор, само че в случай че нямате задоволително пари или толкоз време, помолете майка си, сестра или другарка за помощ. В интернет ще намерите препоръки по какъв начин да подстрижете косата си вкъщи. Благодарение на това тя ще наподобява по-здрава и сресването и ще става доста по-лесно.

#2. Ограничете миенето на косата. Ден-два след измиване с шампоан косата е по-„ послушна “ от прясно измитата. Освен това ежедневното миене не е доста здравословно и лишава време (особено в случай че употребявате балсама преди и след, а най-после изсушаване със сешоар). Може просто да си сложите изсъхнал шампоан и да си извършите подобаваща прическа, в които изглеждате привлекателно. 

#3. Завържете косата си за една нощ. Ако косата ви има наклонност да се заплита, можете да я вържете за една нощ. В този случай най-добре ще работи хлабава плитка, завързана с платнена еластична лента (избягвайте предписания!). Колкото по-мек е материалът, с който увиваме косата си, толкоз по-добре.

#4. Използвайте ролки. За да не излагате косата си на високи температури е добре да употребявате ролки. Можете да измиете косата си следобяд и да я носите до вечерта или да изберете такава от мека пластмаса и да я оставите за една нощ. Ролките освен ще оформят косата ви, само че и (умело навита) ще издигнат косата в корените.

# 5. Небрежен кок. Така че т.нар " Разхвърляният кок " е добър метод освен да си извършите бърза прическа, само че и да предпазите косата си по време на домакинска работа или готвене.
Бързи яйчени маски за коса
Яйцата са потребни освен в кухнята. Тя е обичана, натурална козметика на нашите баби, лели и майки. Защо? Факти за яйцата, които трябв...
Прочети повече
№ 6. Грижи се от вътрешната страна и извън. Използвайте маски и балсами 1-2 пъти седмично, само че не забравяйте да пиете вода, да се храните здравословно и да приемате добавки. Благодарение на това косата ви ще бъде здрава и ще наподобява по този начин.

Не забравяйте:

Обърнете внимание на скалпа!!!

Здравият скалп е еднакъв на красива коса. Едното не може да съществува без другото. Най-важната стъпка е да почистите добре кожата. За това можете да употребявате ензимен шампоан или пилинг. Извършваме тази процедура един път на две-три седмици. В резултат на това казусът с несъразмерното изпотяване на скалпа и пърхота ще бъде понижен, а косата ще придобие повече размер в корените.

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР