Национално съвещание на ръководния състав на МВР се провежда в

...
Национално съвещание на ръководния състав на МВР се провежда в
Коментари Харесай

Национално съвещание на ръководния състав на МВР

Национално заседание на управителния състав на Министерство на вътрешните работи се организира в постройката на Националната полиция.

Вижте повече - в директното включване на Тихомир Игнатов.

Първата част от национално заседание на управителния състав на Министерство на вътрешните работи завърши. По-рано през днешния ден беше коментиран банковият грабеж, който стана рано тази заран. Това, което се знае досега е, че най-вероятно нападателят е работил самичък. Той се търси, разпитите не престават. Състоянието на касиерката от Министерство на вътрешните работи е положително.
Ивайло Иванов, основен секретар на Министерство на вътрешните работи: Той е бил с маска на лицето, възрастта не можем да я определим най-малко на този стадий. Нормално телосложение, имаме изложение на облеклата.
На съвещанието беше коментирана и акцията на ГДБОП в Благоевград. Над 15 души са арестувани. Вероятно става въпрос за група, която се е занимавала с изключение на с наркоразпространение и с произвеждане. Но тази информация все още не е доказана, защото огледите на място не престават и се чака брифинг в късния следобяд.

Коментар имаше и на вътрешния министър Младен Маринов, той беше обвързван с тематиката " Гебрев-Скрипал ". От силовото ведомство потвърдиха, че през вчерашния ден на територията на България са пристигнали екип от 6 души експерти от Англия, които ще работят по следствието дружно с специалистите на Министерство на вътрешните работи.
Младен Маринов, министър на вътрешните работи: Разследването тече във взаимоотношение с тях, защото те имат опит и ние сме длъжни да направих с тях това взаимоотношение. Продължава, когато има съответни резултати ще бъдете известени.

Заседанието на управлението на Министерство на вътрешните работи ще продължи. Част от тематиките са свързани с битовата престъпност, нови ограничения по отношение на телефонните измамници и евентуално ще се разискват нови ограничения, свързани с пътната безопасност
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР