Полицейски служители от районното управление в Лом и районното управление

...
Полицейски служители от районното управление в Лом и районното управление
Коментари Харесай

Хванаха мними „златари“ в Монтанско

Полицейски чиновници от районното ръководство в Лом и районното ръководство в Монтана откриха двама румънски жители, правили търговия с подправени златни пръстени.

На 22 май към 09:30 часа в районно управление (на МВР) Лом постъпил сигнал от локален гражданин. Малко по-рано в региона на контролно-пропусквателен пункт „ Кошовете “ на Лом - Монтана купил от непознати златен пръстен с тегло от 20 грама за 70 лв., а по-късно открил, че украшението не е от благородния метал.

В хода на работата бил получен и втори сигнал от  жител на с. Владимирово, който съобщил, че същия ден в региона на с. Пишурка също купил подправен златен пръстен за 60 лева

 Предупреждения за порои и стихии и през идващите 24 часа 2 мин. Предупреждения за порои и стихии и през идващите 24 часа  3 мин. " За 5 година съм излизал 10-15 пъти ": Защо млад мъж в инвалидна количка е блокиран в дома си  Започва престъпно следствие за гибелта на Матю Пери от „ Приятели “ 2 мин. Започва престъпно следствие за гибелта на Матю Пери от „ Приятели “  3 мин. " Тренд ": ГЕРБ " отлепва " с 10%, три партии се борят за второто място  Откриха тялото на мъж край Кресна (СНИМКИ) 1 мин. Откриха тялото на мъж край Кресна (СНИМКИ)  Опасно разрушение на постройка в центъра на София: Отломки от нея едвам не удрят хора 3 мин. Опасно разрушение на постройка в центъра на София: Отломки от нея едвам не удрят хора  Предупреждения за порои и стихии и през идващите 24 часа 2 мин. Предупреждения за порои и стихии и през идващите 24 часа  3 мин. " За 5 година съм излизал 10-15 пъти ": Защо млад мъж в инвалидна количка е блокиран в дома си  Започва престъпно следствие за гибелта на Матю Пери от „ Приятели “ 2 мин. Започва престъпно следствие за гибелта на Матю Пери от „ Приятели “  3 мин. " Тренд ": ГЕРБ " отлепва " с 10%, три партии се борят за второто място  Откриха тялото на мъж край Кресна (СНИМКИ) 1 мин. Откриха тялото на мъж край Кресна (СНИМКИ)  Опасно разрушение на постройка в центъра на София: Отломки от нея едвам не удрят хора 3 мин. Опасно разрушение на постройка в центъра на София: Отломки от нея едвам не удрят хора

При извършените незабавни оперативно-издирвателни дейности полицейските чиновници открили двама румънски жители, на 32 година и 31 година, съпричастни към измамите.

Клиентите му го търсили по телефона, само че той към този момент не отговарял

По случая са осъществени процесуално-следствени дейности. В районно управление (на МВР) Лом са формирани две досъдебни производства по член 209, ал.1 от Наказателен кодекс.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР