Национално съвещание на МВР ще се проведе утре, 22 февруари,

...
Национално съвещание на МВР ще се проведе утре, 22 февруари,
Коментари Харесай

МВР ще проведе Национално съвещание

Национално заседание на Министерство на вътрешните работи ще се организира на следващия ден, 22 февруари, от 13.00 часа в постройката на Главна дирекция " Национална полиция “.

Ще участват политическото и професионалното управление на Министерство на вътрешните работи, шефовете на основни дирекции, ОДМВР и Столична дирекция на вътрешните работи, както и на административните структури в министерството.

Анализ на резултатите от активността на Министерство на вътрешните работи по предварителна защита и противопоставяне на престъпността, положението на пътно-транспортния травматизъм през 2022 година, организацията на активността на структурите на Министерство на вътрешните работи в интервала на подготовката и провеждането на избори за 49-то Народно заседание са тематиките, които ще бъдат разисквани на съвещанието.

Открито за медиите ще е изявлението на заместител министър-председателя по публичен ред и сигурност и длъжностен министър на вътрешните работи Иван Демерджиев.

Уважаеми сътрудници, чакаме Ваш екип в 12.40 часа пред постройката на Главна дирекция " Национална полиция “ /бул. „ Александър Малинов “ 1/.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР