Националният волейболен отбор на Сърбия записа втора победа на турнира

...
Националният волейболен отбор на Сърбия записа втора победа на турнира
Коментари Харесай

Сърбия без проблеми срещу Камерун, чака битката с Италия за квота

Националният волейболен тим на Сърбия записа втора победа на шампионата в Група С от олимпийските квалификации. " Плавите " победиха без проблеми новобранеца Камерун с 3:0 (25:22, 25:19, 25:13) във втория си мач от шампионата, игран нощес пред към 2000 фенове в зала " Пала Флорио " в Бари (Италия).

По този метод сръбската " репрезентация " е отпред във краткотрайното класиране с 6 точки след 2 победи от 2 мача, с колкото са и домакините - олимпийските вицешампиони от Рио 2016 от Италия, които реализираха извънредно трагичен втори триумф с 3:2 гейма над Австралия късно нощес. Така двата тима ще се изправят един против различен в решителна борба за първото място в групата и продобиване на квота за Олимпиадата в Токио 2020. Срещата е довечера от 22,15 часа българско време.

Преди това от 19,00 часа Камерун ще играе против " кенгурата " в мач без значение за класирането. Двата отбора ще имат още една опция да се класират за Игрите следващата година, а точно континенталните подготовка надлежно в зона Африка и зона Азия през януари 2020-а.

Най-полезен за Сърбия бе Дражен Лубурич с 14 точки (2 блока, 1 ас и 55% успеваемост в атака) за успеха.

За отбора на Камерун Седрик Батуна и Кристиан Мбативу се регистрираха с по 10 точки.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР