Националният селекционер Петър Хубчев бе избран за треньор номер 1

...
Националният селекционер Петър Хубчев бе избран за треньор номер 1
Коментари Харесай

Петър Хубчев: Не лозунгите, а играта ще върнат хората на стадиона

Националният селекционер Петър Хубчев бе определен за треньор номер 1 на месец август в обичайна анкета на Пресклуб „ България”. Представителният ни състав пък сграбчи наградата за тим на месец август.

Националите биха Швеция във значима международна подготовка, а преди загубата от Беларус като посетител записаха триумфи над Холандия и Беларус вкъщи.

„ Най-важното е, вярвайте, че одобрявам доста съществено тази премия. За мен е от доста огромно значение, даже да е смешно в очите на някои. Знам, че моите връзки с представителите на медиите от време на време не са в границите на естественото. Понякога сме на друго мнение. Благодаря от сърце”, показа Петър Хубчев.

„ Естеството на нашата работа е друга с тази на клубните треньорите. Голямата заслуга да стоим тук и да получаваме награди е на целия тим. Смятам, че заслугата е по-голяма за момчетата, с които работим”, сподели Хубчев пред медиите и продължи във връзка идния мач с Франция:

„ Всички се събираме постоянно с възприятието, че ще приключим добре. Ние през седмицата ще държим на нещата, които желаеме да постановяваме в националния тим. Важно е да убедим повече и повече всички момчета в методите, които ние считаме за верни. Надяваме се всички да сме здрави и на една доста добра работа. Много действително знаем против кой играем, само че считам, че този съперник още повече би трябвало да ни сплоти.”

„ Продължавам да държа на мнението си, което съм казвал и преди. Не лозунгите, а играта ще докара хората на стадиона. Може би всеки мач убеждават и хората, и самите футболисти, че това е пътят. На това се надявам. Това е нашата задача. Да убедим момчетата да са на такова равнище, че да се противопоставим на Франция. Мисля, че от както сме тук това се удостоверява. Изпуснахме един тъничък моменк. Сигурен съм, че в случай че бяхме победили Беларус, стадионът против Швеция щеше е пълен”, разяснява още националният селекционер по футбол.

източник: БГНЕС

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР