Националният селекционер на женския ни волейболен отбор Иван Петков бе

...
Националният селекционер на женския ни волейболен отбор Иван Петков бе
Коментари Харесай

Иван Петков: Сбъднах мечта да водя национала и публиката да ...

Националният селекционер на женския ни волейболен тим Иван Петков бе удовлетворен след първата победа на Евро 2021 над Гърция с 3:0. Снощи нашите удариха безпроблемно отбора на южната ни съседка в зала Колодрума.

„ И аз чаках да има такова сковаване първоначално, мога да го кажа, само че нашият тим е доста умел. Въпреки тежестта на първия мач във всеки един шампионат, успяхме да играем един волейбол, не мога да кажа, че беше кой знае какво, само че беше по метод, по който да победим. И нещата за нас изглеждаха по по-лесен метод. Определено успяхме да ги пречупим със сервис в по-важните моменти и да създадем разлика, само че най-голямото ни оръжие беше офанзивата, където доминирахме.

В женския волейбол е въпрос на обстановка, да търсиш по какъв начин да решиш обстановката. Имаше някои разигравания, които можехме да ги решим по по-категоричен метод или най-малко по-добре да отиграем топките. Имахме някои проблеми с тези леки топки, само че не може без проблеми, в последна сметка е значима успеха.

Не сме пестили старания, само че състезателките знаят по кое време да натиснат и по кое време да подходят по-лежерно в някои обстановки. Играхме толкоз, едвам победим. Приличен мач на обичайно равнище. Успяхме да вземем най-хубавото. За мен е сбъдната фантазия да повеждам националния тим, хората да пеят химна, България да играе на европейско състезание и да има огромна еуфория ", разяснява Иван Петков.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР