Националният селекционер на Армения Армен Гюлбадахянтс е уверен, че водената

...
Националният селекционер на Армения Армен Гюлбадахянтс е уверен, че водената
Коментари Харесай

Арменците уверени: Щом бихме Италия на футзал, можем и на по-голям терен

Националният селекционер на Армения Армен Гюлбадахянтс е убеден, че водената от него гарнитура може да сервира сензация против Италия в тазвечершната европейска подготовка.

Италианците започнаха по отличен метод акция, печелейки всички 4 мача и събирайки актив от 12 точки, с което безапелационно водят в класирането на група J. Арменците, от своя страна, заемат третото място с 6 точки. Въпреки разликата в класите обаче селекционерът на отбора счита, че неговият тим има някакви шансове за триумф.

„ Президентът на футболната федерация ми сподели, че можем да ги бием. Не мисля, че ме е сложил в стресова обстановка, защото победихме Италия на футзал единствено преди месец. Можем да го сторим и на по-голям терен “, съобщи треньорът.

„ Знаем, че националният тим на Италия е доста мощен, изключително след смяната на тяхната философия и назначението на Роберто Манчини. Сега те нападат със храброст и експанзия. Въпреки това би трябвало да дадем всичко от себе си, с цел да реализира добър резултат “, приключи Гюлбадахянтс.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР