Английският футболен клуб Манчестър Юнайтед взе правилното решение със запазването

...
Английският футболен клуб Манчестър Юнайтед взе правилното решение със запазването
Коментари Харесай

Гари Невил за Тен Хаг: Манчестър Юнайтед взе правилното решение

Английският футболен клуб Манчестър Юнайтед взе вярното решение със запазването на сегашния си управител Ерик загар Хаг, защото през това лято е по-важно да бъдат направени промени на високите етажи в клуба. Това мнение изрази някогашният капитан на тима и анализатор на Sky Sports Гари Невил.

" Ситуацията надалеч не е съвършена. Това се случи две седмици и половина след края на сезона, до момента в който флиртуваш намерено с други мениджъри. Мисля си обаче, че клубът имаше право да изследва свободния пазар, защото сезонът беше толкоз разочароващ ", съобщи Невил за Sky Sports News.
 Манчестър Юнайтед се отхвърля от своя съществена трансферна цел
Манчестър Юнайтед се отхвърля от своя съществена трансферна цел

Парите са проблем

" Видяхме добре, че свободният пазар не бе елементарен и за други водещи тимове в Европа. В последна сметка аз съм удовлетворен, че Юнайтед резервира стабилността си за идващия сезон. Взеха вярното решение, само че имаха цялостното право да преглеждат и разнообразни благоприятни условия.

" Именно поради това споделих, че обстановката надалеч не е идеална, само че одобрявам това поради позицията им в класирането. Тен Хаг също би трябвало да е удовлетворен, че не загуби работата си. През това лято измененията би трябвало да бъдат на високите позиции в клуба - притежатели, състезателен шеф, президент, механически шеф и други. Има пет или шест позиции, които дават стабилността на един футболен клуб. Те са основата на всичко.

" Ако трябваше да чакат и нов управител, тогава нещата щяха да бъдат доста по-сложни. Той трябваше занапред да изследва тима, щеше да желае футболисти, щеше да желае и бюджет за прехвърляния. Юнайтед сега няма подобен поради разпоредбите за финансов феърплей ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР