Националният селекционер Георги Дерменджиев даде своя коментар пред Sportal.bg, веднага

...
Националният селекционер Георги Дерменджиев даде своя коментар пред Sportal.bg, веднага
Коментари Харесай

Дерменджиев: УЕФА взе правилното решение за европейското първенство

Националният селекционер Георги Дерменджиев даде своя коментар пред Sportal.bg, незабавно откакто стана ясно, че УЕФА реалокира Европейското състезание за лятото на 2021 година. Пловдивският експерт съобщи, че това е най-разумното. Дерменджиев продължава да гледа към осъществяването на огромна цел - класиране за финалния кръг.

" Мисля, че хората се демонстрираха като рационални. Преместването на Евро 2020 беше най-разумното, което можеше да се направи. Лятото на 2021 година е свободно откъм футболни събития и за мен решението на УЕФА е положително. Нека всичко отшуми, да влезем в релси, както се споделя, и да се получи едно мощно европейско състезание. От наша страна ще работим да реализираме нашата цел - класиране на финалите. Имахме готовността да играем в този момент, само че би трябвало да се съобразим с рецесията, която обхвана Европа.

Трябва да бъдем реалисти и нека епидемията свърши по-скоро. Трябва да сме извънредно рационални, с цел да може тя да се потуши. Искам да имам здрави футболисти и да изчезне този боязън от вируса, да упражняват спокойни и да са във форма. Надявам се и момчетата, които идват от младежкия народен тим да израснат още. Нека има здраве за всички ", сподели старши треньорът на " лъвовете ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР