Националният отбор по волейбол на България за жени до 23

...
Националният отбор по волейбол на България за жени до 23
Коментари Харесай

Волейболните националките до 23 години бяха удостоени със спортен Икар

Националният тим по волейбол на България за дами до 23 години бе почетен със състезателен " Икар " за Отбор №1 на 2017 година, на специфична гала на годишните награди на Фондация " Български спорт ". Събитието се организира в Националната художествена изложба в София, като измежду присъстващите бяха доста международни и европейски първенци, спортни деятели, публицисти и представители на бизнеса и културата.

Признанието на българската спортна общност идва след третото място и бронзовите медали на младите ни волейболистки на Световното състезание в Словения. Отличията от Мондиала са първи в историята на женския ни волейбол, като 2017 година е една от най-успешните за дамите ни. Почти целият тим съумя да се събере за церемонията, като треньорката Антонина Зетова, нейният асистент Асен Методиев и единадесет волейболистки от състава изпитаха гордостта и удовлетворението от признанието. Призът за Отбор на годината бе връчен на волейболистките от Спортният министър Красен Кралев, който пожела още доста триумфи на женския ни волейбол.
 Церемония по връчване на премиите Спортен Икар 2017 @@@
" Надявам тези прелестни девойки да бъдат звездите и победителките на Европейското състезание през 2021, на което ще бъдем една от страните домакини поради тях и прелестното им показване. Има доста млади спортисти, на които стискаме палци да продължат да се развиват по същия метод. Пожелавам на всички състезатели да нямат травми и да бъдат здрави, тъй като това е най-важното. Останалото те си го имат - имат гений, имат положителни треньори и в случай че са здрави, ще съумеят. Уверен съм и имам вяра в тях. Бъдете живи и здрави и Бог да Ви пази ", сподели министър Кралев.

" Много сме разчувствани и годри с този приз. Това е благодарност за нашите старания. Въпреки огромната конкуренция, комисията оцени нашето достижение, което за женския волейбол е един от най-големите триумфи ", съобщи за формалния уебсайт на БФВолейбол volleyball.bg след награждаването треньорката на бронзовите медалбистки Антонина Зетова .

Снимки: ЕМОНА ЦОНЧЕВА, SPORTAL.BG

ГАЛЕРИЯ от церемонията по връчване на премиите Спортен Икар 2017 - ТУК!!!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР