Националният отбор по футбол разполага вече и с психолог, който

...
Националният отбор по футбол разполага вече и с психолог, който
Коментари Харесай

Националите с психолог преди мача със Северна Македония

Националният тим по футбол разполага към този момент и с психолог, който влезе в щаба на Ясен Петров. Това стана дни преди днешния мач със Северна Македония - първо от Лигата на нациите. Двубоят е с начален час 19:00 и ще се играе на ст. " Хювефарма сцена " в Разград.

Във вторник и сряда доктор Иван Иванов организира диалози с всички футболисти, които са на лагер. И към този момент е дал резултати от беседите си на Ясен Петров - поради към този момент извършения анализ преди срещата.

В неделя е второто следващо домакинство на " лъвовете " в група С4 - този път против Грузия, след което следват визити на Гибралтар и в Тбилиси.

Според уеб страницата sportmedia.mk, представен от Българска телеграфна агенция, футболистите на селекционера Благоя Милевски ще си разделят 500 хиляди евро, в случай че завоюват групата. Премията се поставя единствено за 1-о място, прецизира изданието, като като Футболната федерация чака към 1,5 милиона евро от УЕФА.

Шефовете на македонския футбол също по този начин са взели решение да дадат награди на играчите, които са били част от историческия мач от баражите за Мондиал 2022 с Италия тази пролет - по 10 000 евро.

Северна Македония победи европейските първенци с 1:0 с гол на Александър Трайковски, само че това не промени нищо, защото в идващия стадий Португалия отстрани съседите ни с 2:0 и си подсигурява място в Катар.

А най-вероятно Филип Кръстев ще размени Кристиян Малинов в титулярния състав на България. Дефанзивният халф Малинов, който играе в белгийския " Льовен ", има болежки и селекционерът Ясен Петров е решил да даде късмет за изява в стартовите 11 на Кръстев, който направи доста мощен пролетен полусезон с " Левски ".

Заради здравословни проблеми от дуела отпадат Едисон Йорданов, Радослав Кирилов и Георги Йомов.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР