Националният отбор на Германия има най-голям шанс да спечели световното

...
Националният отбор на Германия има най-голям шанс да спечели световното
Коментари Харесай

Германия е с най-голям шанс да спечели световното по футбол в Русия

Националният тим на Германия има максимален късмет да завоюва международното състезание по футбол в Русия. Това демонстрира стопански разбор на швейцарската банка UBS въз основата на статистически модел, който включва резултатите от предходните пет шампионата, фактори като мощ на тима и представянето в квалификациите.

Вероятността Бундестимът да отбрани международната си купа от 2014 година е 24%. Анализът планува Бразилия и Испания да са главните противници на германците за първото място в конкуренцията. Възможностите на " селесао " и иберийците да сграбчен купата са надлежно 19.8% и 16.1%.

" Германия и Бразилия ще имат елементарен старт, до момента в който Испания ще би трябвало да се потруди, с цел да победи сегашния европейски първенец Португалия в първия си дуел ", написа Михаел Болигер в отчета си.

Той предвижда по-лесен път до финала за Германия, в сравнение с за Бразилия и Испания, които най-вероятно ще срещнат надлежно Аржентина и Англия в четвъртфиналите. Очакванията са домакинът Русия да преодолее групата фаза, преди да отпадне от някой всред Испания и Португалия.

 Световните първенци са любимец за купата
© Reuters

Световните първенци са любимец за купата

С минимален късмет да победи в шампионата е Исландия с възможност 0.2%, до момента в който анализът изключва всякаква опция за героизъм от Панама. От UBS не изключват опцията Англия, Франция, Белгия или Аржентина да объркат проектите на любимците.

" Съдбата на Аржентина ще зависи основно от формата на звездите на тима, което е нерешителен детайл и е мъчно да бъде уловен в нашия количествен модел ", се споделя още в разбора.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Световното по футбол (66)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР