Националният отбор на България ще стартира подготовка за предстоящите двубои

...
Националният отбор на България ще стартира подготовка за предстоящите двубои
Коментари Харесай

Ясна е програмата за националите за първия им мач в Пловдив от 40 години

Националният тим на България ще започва подготовка за идните дуели – приятелския мач с Иран (7 септември) и европейската подготовка с Черна гора (10 септември) в понеделник, 4 септември, в Национална футболна база „ Бояна “. В същия ден от 18:30 ч. „ лъвовете “ ще проведат подготовка на първи терен в Дома на футбола, като тя ще бъде открита за представителите на медиите в първите 15 минути. Половин час по-рано трима футболисти ще отговорят на въпроси на публицистите преди септемврийските дуели.
Прочетете още
На 6 септември тимът ще отпътува за Пловдив, където от 17:00 ч. на ст. „ Христо Ботев “ селекционерът Младен Кърстаич ще даде брифинг за медиите, а 30 минути по-късно ще започва формалната подготовка на отбора, която ще е отворена за медиите в първия четвърт час. Гостите от Иран ще проведат своята конференция в 18:30 ч., а от 19:00 ч. ще започва и формалното им занятие преди мача.

България ще отпътува за европейската подготовка с Черна гора на 9 септември от 11:00 ч. с пряк полет от летище „ София “, а от 17:30 ч. локално време на Градския стадион в Подгорица ще бъде извършен обичайният брифинг за медиите. Половин час по-късно е и формалната подготовка, която ще бъде открита в първите 15 минути.

Националите се завръщат в София към 12 ч. на 11 септември.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР