Националният отбор на България по баскетбол за мъже загуби от

...
Националният отбор на България по баскетбол за мъже загуби от
Коментари Харесай

Баскетболистите ни загубиха от Украйна в олимпийска квалификация

Националният тим на България по баскетбол за мъже загуби от Украйна със 71:80 (10:27, 19:13, 19:15, 20:13, 3:12) след продължение в първия си мач от група С на олимпийския предквалификационен шампионат в зала „ Синан Ерден “ в Истанбул (Турция).

Българите започнаха едва и натрупаха пасив от 25 точки при започване на срещата, само че след първата част заиграха по-уверено и борбено, съумяха да поведат в края на постоянното време и бяха покрай впечатляващ поврат и победа, преди да правят отстъпка в спомагателните пет минути.
 
Националите ще излязат против домакините от Турция на следващия ден (13 август) от 20,45 часа във втория си дуел в Истанбул, а мачът против третия състав в групата Исландия е плануван за вторник (15 август) от 17:00 часа.

В другата група D са тимовете на Белгия, Хърватия, Нидерландия и Швеция. Първите два тима от всяка група не престават напред, а единствено спечелилият в квалификационния шампионат ще си обезпечи място за главните олимпийски квалификации, които ще се проведат през 2024 година.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР