Националният отбор на Англия ще спечели голям трофей в най-близко

...
Националният отбор на Англия ще спечели голям трофей в най-близко
Коментари Харесай

Световен шампион с Германия: Англия ще спечели голям трофей, неизбежно е

Националният тим на Англия ще завоюва огромен трофей в най-близко бъдеще и това е неизбежно, сигурен е международният първенец с Германия от 2014 Пер Мертезакер. Бившият капитан на Арсенал е сигурен, че сега "Трите лъва " вървят по стъпките на Бундестима, който победи преди седем години в Бразилия.

Англия няма купа от Световното състезание през 1966, само че игра полуфинал в Русия през 2018 и бе финалист на Европейското състезание това лято.

"И ние все бяхме покрай трофей сред 2006 и 2014, само че все ставахме втори или трети на огромните шампионати. Точно това се случва сега с Англия. Убеден съм, че един ден този тим ще се възкачи на трона. Неизбежно е, защото са цялостни с невероятни футболисти ", съобщи Мертезакер.

Мертезакер добави, че към момента не може да каже какво крие бъдещето за Германия под управлението на новия селекционер Ханзи Флик.

"В момента не мога да предсказвам какво ще се случи. Знам единствено това, че ще пътуваме за Катар с доста въпросителни неясноти към състава. Целта може би би трябвало да бъде построяването на тим, който да играе на полуфиналите на Евро 2024 ", добави той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР