Националният ни ансамбъл (девойки)в състав Кристиана Дойчева, Александра Василева, Камелия

...
Националният ни ансамбъл (девойки)в състав Кристиана Дойчева, Александра Василева, Камелия
Коментари Харесай

Бронзов медал за ансамбъл (девойки) на МТ за Купа „София“



Националният ни отбор (девойки)в състав Кристиана Дойчева, Александра Василева, Камелия Петрова, Гергана Трендафилова, Сузан Паладиян и Мария Стаменова завоюваха бронзовия орден в многобоя на провеждащия се в зала " София " интернационален шампионат по художествена гимнастика за Купа „ София “.

Момичетата на Вяра Ваташка и на Цветелина Найденова събраха общ брой от 52.100 точки, което им донесе и бронзовото отличие. Шампион стана ансамбълът на Израел актив от 58.250 точки. а сребърния орден заслужи ансамбълът на Полша с 52.450 точки.



Вчера в осъществяването на композициите с 5 топки гимнастичките играха по-чисто, а през днешния ден в по-трудната комбинация с 5 ленти всички тимове позволиха неточности, което е обикновено, с оглед интервала, в който се намират и мощно нарушавания подготвителен развой поради пандемията от Covid-19.

Въпреки позволените грешки българките демонстрираха психическа резистентност, резервираха ритъма в играта и съумяха да изиграят съчетанието до край с най-малко отклонения от заложените детайли.

Българките се класират и за двата финала на обособените уреди.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР