Националният клуб на феновете на Черно море излезе с позиция

...
Националният клуб на феновете на Черно море излезе с позиция
Коментари Харесай

Феновете на Черно море отричат да имат нещо общо с хвърлената бомба в сектора с привърженици на ЦСКА

Националният клуб на почитателите на Черно море излезе с позиция във връзка вчерашните ексцесии на домакинския мач на отбора против ЦСКА. Варненци отхвърлят да имат нещо общо с хвърлената в бранша на гостите бомба, насочвайки вниманието към ентусиастите на " другия " столичен " отбор.

Ето какво пишат почитателите на Черно море:

" Във връзка с появилите се още нощес обвинявания в медийното пространство целящи злепоставянето на бранша ни изрично заявяваме, че крайните проведени последователи на Черно море Варна нямаме нищо общо с зародилите по време на почивката сред полувремената ексцесии и хвърлената в бранша за посетители бомба. Необяснимо за нас е по какъв начин, дали от боязън, дали от откровена незапознатост някои хора пропущат да отбележат очевидното. За вторите разясняваме, че по същото време, в непосредствена непосредственост до гр. Варна се организира национална среща на почитателите на другия " столичен " отбор. За страдание, губещ от " тежкия " хулигански конфликт се оказа очевидно много коравата двумилиметрова ламарина, ограждаща стадиона.

Благодарим на всички, които бяха на стадиона и не стопираха да поддържат тима през целия мач. Благодарим и на тима, който не спря да се бори, даже и с човек по-малко. Битката продължава! Заедно можем!

УЛТРАС ЧЕРНО МОРЕ "
 ЦСКА разгласява отворено писмо до министъра на вътрешните работи и до основния секретар на Министерство на вътрешните работи
ЦСКА разгласява отворено писмо до министъра на вътрешните работи и до основния секретар на Министерство на вътрешните работи

Предлагаме го на вашето внимание без редакторска намеса
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР