Националният фронт за спасение на България (НФСБ) ще предложи Марияна

...
Националният фронт за спасение на България (НФСБ) ще предложи Марияна
Коментари Харесай

Симеонов ще предложи началника на кабинета си за вицепремиер?

Националният фронт за избавление на България (НФСБ) ще предложи Марияна Николова за поста вицепремиер на премиера Бойко Борисов. Това твърди бургаското издание flagman.bg.

Евентуалният нов вицепремиер, правоприемник на Валери Симеонов, е правист със забележителен опит в обществения бранш. По специалност Марияна Николова е юрист, вписана е към Софийска адвокатска гилдия. Заемала е разнообразни експертни длъжности в държавната администрация. От средата на юни 2015 година до 2017 година е началник на отдел " Договорно-правен и правна отбрана " в " Национална електрическа компания " ЕАД.

Преподавател е по конструкция на администрацията и административен развой в Института по обществена администрация към Министерския съвет. От май 2017 година е шеф на политическия кабинет на заместник-министър ръководителя по икономическата и демографската политика Валери Симеонов.

Припомняме, че Симеонов подаде оставка предишния петък след месец на апели за това. Причината бе обидно негово изявление по адрес на протестиращите майки на деца с увреждания.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР