Националния отбор на Франция ще бъде без контузения защитник Преснел

...
Националния отбор на Франция ще бъде без контузения защитник Преснел
Коментари Харесай

Дешан вече е решил кой ще замести Кимпембе в първия мач

Националния тим на Франция ще бъде без контузения бранител Преснел Кимпембе на Световното състезание в Катар, само че селекционерът Дидие Дешан има Ибрахима Конате и Дайот Упамекано като двете варианти, които да заемат ролята на ляв централен защитник в първия мач против Австралия. 

Нападателят на Борусия (Мьонхенгладбах)Маркюс Тюрам и бранителят на Монако Аксел Дисаси бяха извикани, откакто Дешан обнови състава, оповестиха от френската федерация. 

Кимпембе отпадна заради травма на подколянното сухожилие. " Кимпембе нямаше по какъв начин да бъде подготвен. Той е почтен и се изправя пред действителността, макар че е мъчителна ", сподели Дешан през днешния ден. 
 Ясен е 26-ият футболист, който Дешан повика за Световното Ясен е 26-ият футболист, който Дешан повика за Световното
Запитан за опциите кой да размени Кимпембе, треньорът на Франция добави: " Конате и Упамекано. Вече знам какво ще направя против Австралия ". 

Дешан също сподели, че 29-годишният централен бранител на Манчестър Юнайтед Рафаел Варан, който беше включен в тима, макар травмата през октомври, се оправя добре. 
 Защитник на ПСЖ отпадна от състава на Дешан за Световното Защитник на ПСЖ отпадна от състава на Дешан за Световното
" Той тренира с топката и се оправя добре. Все още има стъпки, които би трябвало да предприеме през идващите няколко дни, само че е добре, в положително въодушевление. Трябва да бъде разполагаем за първия мач ", добави селекционерът на " петлите ". 

Франция стартира акцията си в група “D ” против Австралия на 22 ноември, преди да се изправи против Дания четири дни по-късно и против Тунис на 30 ноември.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР