Националния клуб на привържениците на Левски (НКП) излезе с официална

...
Националния клуб на привържениците на Левски (НКП) излезе с официална
Коментари Харесай

Феновете към Наско: Раев, стига си ни лъгал!

Националния клуб на последователите на " Левски " (НКП) излезе с публична позиция във връзка утрешната конференция на управлението на клуба, в която ще вземе присъединяване и мажоритарният притежател Наско Сираков. На нея се чака лег да разгласи, че е погасило главницата към Национална агенция за приходите възлизаща на няколко милиона лв..

Ето какво пишат от НКП:

До Наско Сираков,

мажоритарен притежател,

Утре, 10 април, сте решил за следващ път да излъжете левскарската общественост със сладки приказки и мазни обещания, които са ви подбудени от най-близкото ви обграждане.

Сигурни сме, че още веднъж ще монтирате ехидната си усмивка и ще ни обясните, че сте избавил обичания ни Клуб. Така както бяхме сигурни, че ще организирате тази конференция след двата мача, в които гледахме „ комплексирани " треньори и футболисти, а не горди Левскари.

Ние от дълго време знаем, че лъжата (във вашите среди думичката е блъф) за вас е метод на живот, само че въпреки всичко да напомним някои обстоятелства:

Това, че ще бъде погасена огромна част от дълга на Клуба към страната, се случва с помощта на финансовата поддръжка на левскарите и най-много на постъпленията от прехвърлянията на футболистите, привлечени в Клуба след септември 2021 година и несъмнено на спонсори на Клуба.

Малка, само че основна детайлност е, че това можеше да се случи още при започване на предходната година, когато като мажоритарен притежател спряхте прехвърлянията на Кордоба и Краев, а в допълнение щеше да се спести и едногодишната рента върху главницата възлизаща на повече от 700 000 лв.. Да не приказваме, че тези двама футболисти в този момент са надалеч от цената, която можеше да им се вземе тогава.

Какво стана с обещанието, че през лятото на 2023 година ще се вземат повече пари от прехвърлянията им? На Краев му се заплаща без да играе. За Кордоба ще забележим...

Но не това е най-страшното. Страшни са непоправимите вреди, които бяха нанесени върху Левски и Левскарството след отстраняването на кадърните и работещи хора от Клуба. Ако не бяха вашите „ мъдри управнически решения " в този момент Левски щеше да разполага с съответно ръководство, треньор и тим борещ се да върне Клуба там, където му е мястото. Страшно е разделянето в публиката, провокирано от вашите дейности и бездействия.

За страдание, с помощта на вашата „ най-хубава експертиза ", левскарската общественост става очевидец на връщането на посредствеността в играта на тима и привличане на футболисти с „ качества ", за които евентуално отново ще кажете след време, че костват нула лв..

След това отново ще има обещания за ярко бъдеще, разкази за безсънни нощи, за неприятните по-малко от 1%, които пречат на развиването на Клуба, носят санкции и така нататък

Сигурно е, че има „ фенове " на клуба, които ви имат вяра.

Но, господин Мажоритар, обещанията, имитациите и лъжите са до време.

На терена Истината постоянно става ясно, а излизания на терена занапред предстоят... ще забележим дали ще са със свалени гащи - по ваш образец.

Само ЛЕВСКИ! ", написаха от НКП на Левски.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР