Националните отбори на Армения и Уелс завършиха наравно 1:1 на

...
Националните отбори на Армения и Уелс завършиха наравно 1:1 на
Коментари Харесай

Армения и Уелс със саоубийствено реми в Ереван

Националните тимове на Армения и Уелс приключиха наедно 1:1 на “Вазген Саркисян ” в Ереван в дуела посред им от предпоследния кръг на евроквалификациите в група D.

Домакините взеха ранен задатък още в петата минута, когато Лукас Зелараян се разписа с отдалечен шут. В последните секунди на първото полувреме обаче гостите съумяха да възстановят равенството. Тогава след мощно мятане на тъч в опита си да почисти топката Наир Тикнизян си означи автогол с глава. В 61-вата минута Вахан Бичакчян можеше да върне преднината на своя отбор, само че при изстрела му от дъгата на наказателното поле топката се отби в напречната греда. В оставащите минути и двата отбора не съумяха да се възползват от головите си благоприятни условия и по този начин равенството се резервира.

Уелс е на втората позиция в групата с актив от 11 точки, а Армения е на четвъртото място с 8 пункта. Ремито не е удобно за нито един от двата тима, защото в случай че третият Хърватия (10 т.) завоюва гостуването си на Латвия по-късно през днешния ден, бронзовият медалист от Мондиал 2022 ще задмине уелсците и ще изхвърли арменците от битката за присъединяване на Евро 2024.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР