Националната ни състезателка Катрин Тасева ще участва на поредния онлайн

...
Националната ни състезателка Катрин Тасева ще участва на поредния онлайн
Коментари Харесай

Боряна Калейн вдигна температура, съмняват се за COVID-19

Националната ни състезателка Катрин Тасева ще взе участие на следващия онлайн шампионат, който провежда Русия. Преди няколко дни България съобщи две гимнастички - Боряна Калейн и Катрин Тасева.

Вчера и през днешния ден Боряна Калейн е с температура и докторът на тима доктор Добрев не разрешава тя да вземе присъединяване. Ансамбълът ни тренира едвам от седмица след карантината и към момента не е подготвен да играе на надпревари. Останалите гимнастички са под 18 години и не могат да вземат присъединяване, тъй като от министерството на опазването на здравето не се разрешава да упражняват и вземат участие в надпревари.

Турнирът ще се състои в четвъртък. Съдия от България ще бъде Филипа Филипова.

Припомняме, че Катрин Тасева беше тежко болна преди месец и половина с 39,5 градуса температура, само че тогава PCR- пробата и сподели, че е негативна. Впоследствие преди заминаването за европейското, наложителните проби, които трябваше да създадат състезателките ни демонстрираха, че Катрин има огромен брой антитела, което потвърждава, че е боледувала от COVID-19. Това е и повода Катрин да не се карантинира в този момент, в случай че се окаже, че Боряна е с COVID-19.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР