Националната комисия за борба с трафика на хора (НКБТХ) организира

...
Националната комисия за борба с трафика на хора (НКБТХ) организира
Коментари Харесай

На Европейския ден за борба с трафика на хора ще се проведе дискусионен форум на НКБТХ към МС

Националната комисия за битка с трафика на хора (НКБТХ) провежда спорен конгрес на тематика „ Устойчивост на политиките за противопоставяне на трафика на хора.

Подобряване на механизмите за събиране и разбор на данни. Оползотворяване в интерес на потърпевшите на иззети средства и имущества от наказани трафиканти “. Форумът, който ще се състои на 18 октомври 2022 година в „ Гранитната зала “ на Министерския съвет, е във връзка отбелязването на Европейския ден за битка с трафика на хора.

Форумът ще бъде открит от госпожа Моника Бийчър, заместник-министър на вътрешните работи и член на НКБТХ. Г-н Валиант Ричи, Специален представител и координатор за трафика на хора на Организацията за сигурност и съдействие в Европа (ОССЕ), ще насочи видеопослание към участниците във форума. Г-жа Антоанета Василева, първи вицепремиер на Групата специалисти за битка с трафика на хора към Съвета на Европа, ще направи въвеждащо изявление по тематиката за значимостта на националните политики в интернационален подтекст.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР