Националната агенция за приходите обяви конкурс за директор на Териториалната

...
Националната агенция за приходите обяви конкурс за директор на Териториалната
Коментари Харесай

4,2 хиляди лева заплата: Спешно търсят директор за държавна работа в български град

Националната организация за приходите разгласи конкурс за шеф на Териториалната дирекция в Пловдив, предава Plovdiv24.bg.

Конкурсът ще премине през няколко стадия, първият от които е отбрана на писмена разработка по управническа тема. Следва психическо проучване посредством тест за личностните качества, а най-после - изявление.

Кандидатите би трябвало да имат просветителна степен магистър по стопанска система, право, стопанско ръководство или друго висше обучение с подобаващ профил, и най-малко 6 години професионален опит. Изискват се знания в региона на данъчно-осигурителното законодателство и в региона на хазарта.

За заемане на длъжността има и редица характерни условия, измежду които получено позволение за достъп до класифицирана информация. От Централно управление на Национална агенция за приходите прецизират, че процедурата по изследване за надеждност ще се прави единствено на класирания претендент на съображение член 150, алинея 3 от ППЗЗКИ.

Минималният размер на главната заплата е 4200 лева Документи се подават до 5 февруари в това число в централата в София.

Начело на данъчната работа в Пловдив от ноември 2023 година е Пламен Георгиев. Преди това той беше заместник-директор в Централното ръководство на Национална агенция за приходите, с сектор " Контрол и събиране на държавни вземания ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР