Национална агенция за приходите извършва денонощно наблюдение на фирмите -

...
Национална агенция за приходите извършва денонощно наблюдение на фирмите -
Коментари Харесай

НАП проверява денонощно търговци и производители на яйца и агнешко месо

Национална организация за приходите прави непрекъснато наблюдаване на компаниите - производители и търговци на яйца и агнешко месо в цялата страна към Великден и Гергьовден. Служители от звеното „ Фискален надзор “ на Национална агенция за приходите наблюдават както продажбата на яйца и агнешко в страната, по този начин и вноса и износа им за страни от Европейския съюз.  

Фискалните инспектори проучват съпътстващите стоката документи,  количествата, минали през граничните пропускателни пунктове, съпоставят цените от производител и тези, на които се продават яйцата и месото в по-големите търговски вериги в България. Целта на инспекциите е да се откри съблюдават ли се всички данъчно-осигурителни условия и заплащат ли се в действителен размер отговорностите към бюджета. 

Наблюденията на чиновниците от звеното за фискален надзор върху производството и търговията на яйца ще продължат до края на Великденските празници, а на агнешко месо до Гергьовден. 
 istock istock
„ От началото на април чиновниците от звеното за фискален надзор на Национална агенция за приходите реализират непрестанно наблюдаване и разбор на търговията на яйца и агнешко месо. Правим инспекциите взаимно с други ведомства, с цел да подсигуряваме, че законите се съблюдават, като главната ни цел е възстановяване на данъчната дисциплинираност. Благодаря за напъните и денонощния труд, които поставят сътрудниците от „ Фискален надзор “, сподели заместител изпълнителният шеф на Национална агенция за приходите Георги Димов.
Източник: pariteni.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР