Националките Боряна Калейн и Ева Брезалиева заявиха, че са доволни

...
Националките Боряна Калейн и Ева Брезалиева заявиха, че са доволни
Коментари Харесай

Боряна Калейн и Ева Брезалиева: Доволни сме от представянето си на Европейското първенство

Националките Боряна Калейн и Ева Брезалиева обявиха, че са удовлетворени от представянето си на Европейското състезание по художествена гимнастика в Баку (Азербайджан).

Калейн завоюва четири медала - безспорната купа в многобоя, злато отборно, сребро на бухалки и бронз на обръч, а Брезалиева има две оценки - злато отборно и сребро на финала на лента.

" На всяко едно съревнование има напрежение и не може всичко да е съвършено. Като цяло съм удовлетворена както от вчерашния, по този начин и от днешния ден ", сподели шампионката в многобоя.

Калейн ще има промени в две от съчетанията си за Световното състезание, разкри през вчерашния ден нейната треньорка Марияна Памукова.

" Не сме обсъждали в този момент какви тъкмо ще бъдат измененията в съчетанията ми. Преди да заминем за Европейското състезание имахме няколко хрумвания, само че взехме решение да играем на несъмнено и да вършим промени за Световното. Засега не мога да кажа какво да очаквате, само че сигурно ще бъде в моя изгода. Кой ще взе участие на шампионата на планетата е решение на треньорите и на щаба, от нас зависи единствено да си свършим работата в залата ", добави грацията.

Ева Брезалиева дебютира на континентален първенец, само че се оправи чудесно и затвърди мястото си в главния състав на националния тим.

" Аз съм доста удовлетворена от себе си. Доволна съм, че съумях да си изиграя две от две съчетанията. Това е много огромно напрежение и се веселя, че съумях ", съобщи тя след надпреварата.

" Все още не знам дали ще имам промени в композициите, тъй като не съм говорила с моята треньорка. Но сигурно ще усложним съчетанията и ще ги създадем по-видими за съдиите. Ще се борим и който показа по-стабилна игра той ще взе участие на Световното, въпреки всичко се борим за втора квота за олимпийските игри ", добави Брезалиева.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР