Националката по художествена гимнастика Боряна Калейн вече е добре и

...
Националката по художествена гимнастика Боряна Калейн вече е добре и
Коментари Харесай

Боряна Калейн: Не ме притеснява това, че имам да печеля квота на следващото Световно

Националката по художествена гимнастика Боряна Калейн към този момент е добре и приготвя съчетанията си за новия сезон. Грацията пропусна Световното състезание в София през септември поради заболяване и известно време беше отвън залата.

" Вече съм добре. За страдание, от време на време в живота на човек се случват неща, които са непредвидими, само че минахме през това. Благодаря за поддръжката на моите близки, на цялото ми семейство в художествена гимнастика, на госпожа Раева, на моите треньори... Без тях може би нямаше да мина толкоз леко през този интервал, колкото в действителност съумях да го мина ", сподели Калейн по време на награждаването й от Първа капиталова банка.

" Да, започнах подготовка по новата стратегия за идващия сезон, сега към момента сме в стадий на измисляне на новите съчетания, тъй че тренировките не са чак толкоз натоварващи, по-креативна е работата в залата.

Не ме тормози това, че имам да спечелвам квота на идващото Световно състезание, а в противен случай, аз съм твърдо уверена, стига да съм здрава, че нямам никакъв проблем с тази задача ", добави тя.

Калейн разкри, че две от съчетанията й за новия сезон към този момент са подготвени.

" Две от съчетанията ми са изцяло подготвени, другите две към момента са в развой на мислене, само че мисля, че още веднъж ще изненадам много прелестно. Топката и лентата са подготвени за момента, а обръча и бухалките към момента не. И четирите съчетания ще бъдат доста забавни за публиката, само че ще го оставя загадка към този момент. На този стадий няма да споделям нищо, желая да е изненада, когато за първи път изляза да покажа композициите, да е ненадейно ", съобщи Боряна Калейн.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР