Националите по футбол до 19 години завършиха 0:0 с връстниците

...
Националите по футбол до 19 години завършиха 0:0 с връстниците
Коментари Харесай

България U19 направи 0:0 срещу Сърбия

Националите по футбол до 19 години приключиха 0:0 с връстниците си от Сърбия във втория си мач от група 3 на европейските квалификации.

В първата среща от групата по-рано през днешния ден Шотландия победи Андора с 3:1.

След изиграването на по две срещи в групата Шотландия е с 4 точки (3:1 голова разлика), Сърбия също е с 4 точки (1:0), България е с 2 точки (0:0), а Андора е без извоювана точка (1:4).

Последните срещи от групата са във вторник и опълчват Сърбия и Шотландия и България и Андора.

Първите два тима от 13-те квалификационни групи плюс тимът с най-хубави индикатори против първия и втория в класирането от класиралите се на трето място се класират за Елитния кръг.

Първата обстановка в срещата бе за сърбите в 3-ата минута. Коста Неделкович бе открит в наказателното поле на България и стреля по земя диагонално отдясно, само че вратарят Алекс Божев улови топката.

В 7-ата минута вратарят на националите ни Алекс Божев още веднъж сподели класа, като избави рисков удар диагонално отляво на Йован Миятович. В 27-ата минута Борислав Маринов проби отдясно, навлезе в наказателното поле на сърбите и стреля, само че топката мина настрана от вратата.

В 54-ата минута след осъществяване на странично мятане, топката доближи до Коста Неделкович, който стреля с глава, само че топката мина на сантиметри настрана от вратата на България. В

62-ата минута Алексей Вукичевич почисти топката с глава на сантиметри от голлинията след удар на Преслав Бачев. В 82-ата минута Преслав Бачев бе открит на границата на наказателното поле, пое топката и стреля, само че вратарят Лука Лиескич улови.

Състав на България - Алекс Божев, Михаил Цонев, Росен Маринов, Мартин Георгиев, Захари Атанасов, Антоан Стоянов, Преслав Бачев, Борислав Маринов, Неджиб Хаджа (46-ата мин. Дамян Йорданов), Чунг Нгуен До, Кристиан Бойчев (78-ма мин. Кристиан Грозданов).
 България U19 направи 0:0 с Шотландия
България U19 направи 0:0 с Шотландия

Мачът се изигра във Варна
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР