Национален турнир по акробатичен рокендрол за купа Морска звезда ще

...
Национален турнир по акробатичен рокендрол за купа Морска звезда ще
Коментари Харесай

Варна е домакин на турнир по акробатичен рокендрол за купа „Морска звезда”

Национален шампионат по акробатичен рокендрол за купа „ Морска звезда ” ще се организира на 4-ти юни, събота, в залата на Първа езикова гимназия във Варна, оповестиха от дирекция „ Спорт “ към Община Варна.

Състезанието се организира за 16-та поредна година. Входът е свободен.

В проявата се включат над 130 деца и младежи от клубовете в София, Пловдив, Ловеч и Варна. Състезанията са в класовете: „ Соло ”, ”Деца ”, ”Юноши ”, ”Капъл денс шоу ”, ”В ”, обединения ”Момичета ”, обединения ”Девойки ”, „ Сеньори “. Турнирът започва в 12 ч. с техническа конференция, в 13 ч. стартират предварителните кръгове, а в 15 ч. – финалите.

Подготвена е и съпътстваща стратегия за всички посетители с присъединяване на деца от балет „ Алциона “ с началник Сандра Дотова, група за национални танци „ Звездичка “ с началник Красимир Панчев, осъществявания на Моника Парушева, както и на група за мажоретки с началник Зоя Гешева.

Турнирът се провежда от клуба по танци „ Стар денс “ със съдействието на дирекция „ Спорт “ към Община Варна и на Българската федерация по акробатичен рокендрол.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР