Националът Тодор Неделев е на път да сбъдне мечтата си

...
Националът Тодор Неделев е на път да сбъдне мечтата си
Коментари Харесай

Тодор Неделев е пред трансфер в Турция

Националът Тодор Неделев е на път да сбъдне фантазията си да заиграе още веднъж в чужбина. Турският вестник " Фанатик " излезе с информация, че " Ботев " (Пд) е приел оферта на " Трабзонспор " за 26-годишния халф. Не се загатват финансови параметри на прехвърлянето, само че в информацията се показва, че Неделев ще играе в новия си тим чартърен до края на сезона, след което турският клуб ще може да откупи правата му.

" Трабзонспор " е на трето място във краткотрайното класиране на локалната Суперлига и води борба за класиране за Шампионската лига или най-малко Лига Европа. Предполага се, че откупуването на българския национал зависи от това дали тимът ще се класира за евротурнирите.

Неделев има към този момент опит в чужбина, само че престоят му в " Майнц 05 " от 2014 до 2016 година бе несъмнено несполучлив. Той записа единствено два публични мача за немския тим в Първа Бундеслига, както и 18 за дублиращия отбор.

През този сезон Неделев има 18 мача със 7 гола и 3 асистенции за " Ботев " в шампионата. Към него има непрекъснат интерес от " Лудогорец ", " ЦСКА-София " и " Левски ", само че халфът бе безапелационен, че в България ще играе единствено за пловдивчани. В същото време той неколкократно разгласи, че му е време да опита още веднъж шанса си в чужбина.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР