Националът Симеон Славчев е близо до преминаване в Левски, при

...
Националът Симеон Славчев е близо до преминаване в Левски, при
Коментари Харесай

Националът Славчев вече е почти в "Левски"

Националът Симеон Славчев е покрай прекосяване в " Левски ", освен това като свободен сътрудник. Халфът, който от юли 2018 година е в азербайджанския " Карабах ", се е схванал да приключи контракта си с сегашния отбор в края на годината, откакто завърши присъединяване в шампионата Лига Европа, съгласно локално издание. Според информацията Славчев ще продължи кариерата си в " Левски ". Той даже към този момент бил достигнал сделка с българския клуб.

От началото на сезона националът играе рядко и това е повлияло на решението му да напусне " Карабах ". С възможното идване на Славчев в " Левски " пък конкуренцията измежду централните халфове ще се увеличи доста, защото там към този момент са Мартин Райнов и Кали Тиам. Преди дни изпълнителният шеф на клуба Павел Колев съобщи, че ще има укрепване на състава през зимната пауза, с цел да бъде " Левски " конкурентен на " Лудогорец ". Идването на Славчев също по този начин може да се счете и като удар по " ЦСКА-София ", чийто притежател Гриша Ганчев през предишното лято искаше халфа отново в тима си - преди това Славчев игра за " Литекс ", а е бил още в португалския " Спортинг ", британския " Болтън ", кипърския " Аполон " и полския " Лехия " (Гданск).

Междувременно треньорът на " сините " Петър Хубчев получи доста положителни вести във връзка с контузените. Насиру Мохамед, Найджъл Робърта и Франко Мазурек към този момент упражняват пълноценно и ще са на линия за неделното домакинство против " Царско село ". Португалецът Филипе Нашименто също е съвсем възобновен и има огромна вероятност да попадне в групата за мача.

Аут ще са Станислав Костов, младежкият национал Илия Юруков и юношеският - Марин Петков, които се чака да са подготвени до две-три седмици.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР