Националът на България по бокс Ясен Радев си направи отличен

...
Националът на България по бокс Ясен Радев си направи отличен
Коментари Харесай

Ясен Радев: Мотивацията ми е още по-голяма

Националът на България по бокс Ясен Радев си направи отличен подарък за 20-ия рождения ден. Той завоюва златен орден от шампионата от веригата Световен боксов тур, сребърен статут в Марибор, като бе без конкуренция в категория до 54 кг.

При прибирането си от Словения той съобщи, че в този момент мотивацията му за триумфи е още по-голяма.

„ Турнирът беше доста сериозен, само че се показах на равнище по отношение на дългата пауза, която имах поради травма. Доволен съм. Честно казано чаках да играя на висота, само че чак за купа не бях толкоз убеден. Този шампионат трябваше да го употребявам, с цел да мога да се разиграя и да се върна на кръга, да го усетя по какъв начин ще бъде. Но той се разви чудесно за мен. Започнах решително, настроих си добре играта и стигнах до златото. Финалът беше доста тежък, с по-опитен съперник от мен. Сега желанието и мотивацията ми са доста по-големи “, сподели Радев.

„ Предстои ми възможна промяна на категориите и ще забележим по какъв начин ще се приспособявам към една по-лека за мен, до 51 кг. Амбицията ми е да вземам участие на Олимпийските игри в Париж и считам, че би трябвало да пожертвам. Конкуренцията ще бъде убийствена, тъй като има доста положителни боксьори от 54 кг, които ще смъкват, като мен. Испанецът Ескобар, който постоянно боксира с Даниел Асенов, качи на горната, а други смъкват. Ще има и единствено 16 квоти за 51 кг, ще бъде доста мъчно, само че съм подготвен на предизвикването “, сподели още младият български национал.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР