НАТО ще извърши мониторинг на ученията Восток-2018 (Изток-2018), но подробностите

...
НАТО ще извърши мониторинг на ученията Восток-2018 (Изток-2018), но подробностите
Коментари Харесай

Поканиха НАТО да наблюдава големите руски военни учения

НАТО ще извърши мониторинг на ученията " Восток-2018 " ( " Изток-2018 " ), само че детайлностите към този развой са засекретени, съобщи през днешния ден и.д. представителят на алианса Дилън Уайт в коментар на изказването на съветския министър на защитата Сергей Шойгу за идните маневри на 300 000 военни, съобщи ТАСС, представена от Българска телеграфна агенция.

" Постоянно следим съветските учения и ще предприемем дейности във връзка с " Восток 2018 ". Подробностите за това по какъв начин проучваме тези разследващи данни, са засекретени, сподели Уайт.

Той уточни, че военните аташета в Москва на страните от НАТО са получили покана да следят ученията и алиансът обмисля опцията да участват.

Руският министър на защитата Сергей Шойгу заяви през днешния ден пред публицисти в съветската република Хакасия, Сибир, детайлности за ученията, които ще са най-големите от 1981 година В тях ще вземат участие към 300 000 военнослужещи и над 1000 летателни апарата. Ще се включат Източният и централният военни окръзи, както и Северният флот.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР