НАТО е за ранно прекратяване на военните действия в Украйна,

...
НАТО е за ранно прекратяване на военните действия в Украйна,
Коментари Харесай

Руското външно министерство: НАТО прави всичко, за да не спрат боевете в Украйна

НАТО е за ранно преустановяване на военните дейности в Украйна, само че прави всичко допустимо това да не се случи, сподели на брифинг в Москва Алексей Зайцев, заместник-директор на отдела за информация и преса на съветското външно министерство.

„ Двуличната политика на страните от НАТО и Европейски Съюз продължава да буди отвращение, като устно се застъпва за ранно преустановяване на военните дейности, те вършат всичко, с цел да предотвратят това “, сподели той. „ Увеличават се доставките на оръжие за Украйна, чийто мащаб се прави оценка на милиарди долари “, добави Зайцев.

Русия стартира военна интервенция в Украйна на 24 февруари. Президентът Владимир Путин назова задачата му „ отбрана на хората, които са били подложени на тормоз и геноцид от режима в Киев в продължение на осем години “. За това, съгласно него, се възнамерява да се извърши " демилитаризация и денацификация на Украйна ", да бъдат изправени пред съда всички военни нарушители, виновни за " кървавите закононарушения против цивилното население " в Донбас.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР