Наталия Кобилкина изкоментира обвинението, че рекламите, които пуска във Фейсбук

...
Наталия Кобилкина изкоментира обвинението, че рекламите, които пуска във Фейсбук
Коментари Харесай

Кобилкина проговори за обвинението, че склонява младите момичета да се продават! +Какво да правят мъжете, които нямат пари

Наталия Кобилкина изкоментира обвиняването, че рекламите, които пуска във Facebook и самите й семинари предизвикват младите девойки да продават тялото си, с цел да живеят добре, видя HotArena.

Това е лъжа. Жените могат да изкарат парите си по няколко метода. Първият е, в случай че имаш богати родители, това е шанс. Вторият вид са тези, които сами са си изкарали огромните приходи, а третият е, в случай че имаш безпаричен брачен партньор, да го направиш богат. Взимаш го, развиваш го, подкрепяш го, тогава той забогатява. И малко по малко той, основал към този момент империя, се отделя от фамилното гнездо и отива при четвъртият вид дами – младите гладни девойки, жадни за подготвен богат мъж “.

Според сексоложката българките имат много ниска полова просвета . Рускините обаче имат много богата. Според нея нашенките не знаят по какъв начин се прави пълноценна орална обич и подценявали аналния секс, който също носил благополучие.

На въпроса на „ България Днес “ – какво да вършат мъже, които са небогати и нехаресвани, Кобилкина отсича: „ Да се развиват, да дерзаят. Вярвам, че когато си вземеш вярната половинка, дамата, която да те подтиква – всеки мъж би станал крал. Ако не, той даже и да е сполучлив първоначално, ще банкрутира “.

Новото начинание на Наталия е изработката на „ вумбилдинг “ – фитнес за вагини, както и фейсбилдинг. „ Това са тренировки, с които вагината ти става по-силна, а за лицето се вършат извършения, които работят като ботокс.  В момента и двете неща са шлагер по света. Сега и тук ги имаме “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР