Наталия Кобилкина била моногамен човек, не изневерявала. Това признание тя

...
Наталия Кобилкина била моногамен човек, не изневерявала. Това признание тя
Коментари Харесай

Наталия Кобилкина: Аз Съм Моногамен Човек, Не Изневерявам

Наталия Кобилкина била моногамен човек, не изневерявала. Това самопризнание тя направи точно на Свети Валентин в изявление за „Famous VOX“ и Secret.bg.

„Аз съм моногамен човек. Хубаво ми е с колегата ми, щастлива съм. Не виждам други мъже“, съобщи Кобилкина. На въпрос дали би обичала половинката си, в случай че не беше с сходна финансова опция, сексоложката съобщи: „В нашата връзка не става въпрос за финанси. Аз съм щастлива с него. Вероятно въодушевявам моя мъж и той се старае да ме радва, както и аз него, несъмнено. И двамата работим“, безапелационна е тя.

Кобилкина съобщи, още, че когато е била дребна, въобще не харесвала Свети Валентин. „Откакто имам сътрудник, обаче, започнах да одобрявам този празник. Много е прекрасен. Хубаво е да има и Свети Валентин и Трифон Зарезан, да честваме и да се веселим“, добавя тя.

Относно секса на този ден Наталия е безапелационна, че в случай че е значим, не би трябвало да се прекалява с виното. „Сексът не би трябвало да се стопира, правете колкото може повече, разнообразявайте го. За страдание доста хора се сещат за него единствено на Свети Валентин“, споделя Кобилкина.

В предаването тя показа и новата си книга „33 дни до мечтата“. „Много добре върви тази книга, продава се. Тя е за дамите, които имат фантазия, само че не знаят по какъв начин да подходят в сбъдването й. Предлага съответни стъпки – извършения, насоки, техники, които да се извършват във всеки от 33-те дни на програмата“, съобщи Кобилкина.

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР