Натали Трифонова си намери майстора в Би Ти Ви и

...
Натали Трифонова си намери майстора в Би Ти Ви и
Коментари Харесай

Ето коя красавица измести Натали Трифонова

Натали Трифонова си откри майстора в Би Ти Ви и то в лицето на скромна на тип кореспондентка, за която никой не подозираше, че може да измести нахаканата русокоска. Това е Радиана Божикова от " Тази събота и неделя ", която сега е водеща по заменяне в шоуто. От есента тя пуска авторско предаване, което измества светското " Култ " от програмата на малкия екран. 

Името на новото шоу е  " Би Ти Ви споделя “. То ще се излъчва от 16 часа всяка неделя и ще бъде с дълготрайност от 30 минути. Предаването ще се конкурира за фенове с рубиката на Галя Щърбева " Да хванеш гората ", по Нова тв. Темата и в двата плана са човешките истории. Само че Щърбева се е насочила към млади и сполучливи хора, които обръщат тил на огромния град поради спокойствието на селата, а Радиана Божикова се концентрира върху културата, малцинствата, традициите, обичаите, равенството сред половете, персоналните дела, достиженията и редките специалности в едва познати места в страната ни, като понякога ще излиза и отвън България.

Тя към този момент прави нещо сходно в рубриката си " Наоколо " в утринните блокове през уикенда. Преди това правеше поредност " Изгубени във времето ", фокусирана върху изоставените български села. Явно е спечелила доверието на управлението на малкия екран, тъй като плановете й към този момент се разрастват до лично предаване. Това става след 6 интернационалните и 3 български оценки, които Божикова получи за документалния си филм " Аз съм Бурнеша. Последните клетвени девици на Албания “.

Какво обаче ще стане с предаването " Култ " на Натали Трифонова? Доскоро то се излъчваше в събота преди обед, незабавно след " Тази събота и неделя ". През юни обаче малкия екран го реалокира в неделния следобяд. За него бяха непокътнати 60 минути – сред 15,30 и 16,30 часа.

От есента втората половина на този часови пояс ще бъде заета от " Би Ти Ви споделя “. Това значи, че или " Култ " ще бъде кратко с половин час, или ще му се търси ново място в програмната скица. Третият вид е да бъде спряно, само че това е едва евентуално поради очевидните благосклонности на управлението на малкия екран към водещата Натали Трифонова, а и към авторката на шоуто Петя Дикова, която го стартира преди години.

" Би Ти Ви споделя “ потегля от 10 септември. Първият епизод е за бесленските булки – дамите от село Беслен (в Югозападна България), за сватбения обред с къна и рисувана гелина (булка), както и за измененията в живота на дамата в селото след брака.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР