Натали Трифонова кара лятната си отпуска в Гърция в женска

...
Натали Трифонова кара лятната си отпуска в Гърция в женска
Коментари Харесай

С кого е Натали Трифонова на почивка в Гърция?

Натали Трифонова кара лятната си отпуска в Гърция в женска компания. След като бе в Дубай с майка си, в този момент най-красивата синоптичка е в северната част на южната ни съседка с баба си Маргарита.

Уважаваната лекарка от Велико Търново е доста близка с фамозната си внучка, тъй като е пособия в развъждането й като детe. От фотографията й е видно, че русокоската е наследила нейната хубост и финес. Натали по принцип избира Гърция за летните си прекарвания и нееднократно се демонстрира в изкусителни пози от хубостите на Санторини или Миконос. През юли тя бе на райския остров, откъдето се върна с безукорен загар за наслада на феновете.

Доктор Маргарита Ковачева във Велико Търново е по-известна като един от най-хубавите педиатри в региона, в сравнение с като бабата на Трифонова. Тя е измежду най-известните медици в остарялата столица и е посветила 40 години на дребните пациенти. Завършила е медицина в София през 1975 година, а от 1996 до 2013 година е шеф на детското поделение в търновската болница „ Д-р Стефан Черкезов ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР