НАСТРОЙВАЩИ кадри показват неволна Бриана Гей с нейните убийци само

...
НАСТРОЙВАЩИ кадри показват неволна Бриана Гей с нейните убийци само
Коментари Харесай

Натрапчив момент Бриана Гей е видяна с тийнейджъри убийци, преди да напуснат парка сами, след като убиха с нож ученичка

НАСТРОЙВАЩИ фрагменти демонстрират неволна Бриана Гей с нейните убийци единствено мигове преди да бъде намушкана до гибел в преиначен скрит план за ликвидиране.

16-годишната ученичка е била привлечена в Linear Park в Уорингтън от Скарлет Дженкинсън и Еди Ратклиф, които по това време са били на 15 години.

Бриана беше определена за жертва от садистичните младежи, откакто те сформираха „ лист за убийства “, с цел да задоволят кръвожадността си.

Смразяващи фрагменти, оповестени през днешния ден, демонстрират триото дружно единствено момент преди Бриана да бъде наръгана с нож 28 пъти.

В обособени фрагменти могат да се видят по какъв начин Дженкинсън и Ратклиф напущат парка сами, до момента в който Бриана лежи умираща от ужасяващите си пострадвания.

Клипът беше оповестен, откакто младежите убийци през днешния ден бяха посочени за първи път при чуването на присъдата им.

По време на непосилен развой на правосъдните заседатели беше казано, че смъртоносната фикс идея на двамата за „ принуждение, изтезания и гибел “ нараства, до момента в който си размен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР