Настроение, енергия, ентусиазъм и силно позитивно послание за промяна –

...
Настроение, енергия, ентусиазъм и силно позитивно послание за промяна –
Коментари Харесай

С лятно настроение, музика и червени балони: Младите социалисти призоваха варненци да гласуват за нова и справедлива Европа

Настроение, сила, възторг и мощно положително обръщение за смяна – с тези думи може да се опише акцията на младежите от БСП на входа на Морската градина във Варна.  В първия същински летен ден в морската столица те демонстрираха на процедура по какъв начин концепцията за нова и обективна Европа може да доближи до всеки.



Огромно количество червени балони зарадваха варненци, а зареждаща музика от шатрата на социалистите сътвори приповдигнато въодушевление на минувачите. На този декор младите деятели отделиха време за всеки, подготвен да чуе посланията  на Българска социалистическа партия за България. Мнозина използваха случая да научат повече за претендентите в листата, за значимостта на идния евровот за бъдещето на страната ни и за смяната, която е нужна на Европейски Съюз.



Участие в цветното и усмихнато събитие взе и водачът на Българска социалистическа партия във Варна Борислав Гуцанов. Ентусиазмът на младeжите в партията доказа, че идеята за правдивост и смяна в този момент става близка до сърцата на от ден на ден българи. Верният път към постигането на тези цели е да се гласоподава с номер 18 на изборите за Европейски парламент на 26 май, безапелационни са младите социалисти.

 

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

*платена публикация
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР