Настояваме за оставката на този марионетен кабинет и за предсрочни

...
Настояваме за оставката на този марионетен кабинет и за предсрочни
Коментари Харесай

Възраждане иска оставка на „марионетния“ кабинет и предсрочни избори

Настояваме за оставката на този марионетен кабинет и за предварителни избори. И на тези предварителни избори ние ще отидем на нещо като референдум. Нека да забележим коя политика ще бъде подкрепена. Дали политиката, която „ Възраждане “ пази за национална самостоятелност, възобновяване на суверенитета, възобновяване на българската войска или политика, която има за цел да замесва България в непознати спорове и има за цел да трансформира България в „ плацдарм “.

Тук популацията няма никакво значение. Американците ги интересува единствено и само територията. Дали ще има българи, дали роми, дали някакви други, изобщо не ги вълнува. Територията им е значима и по тази причина те поддържат този марионетен кабинет, както поддържаха и предходния, съобщи на брифинг в Народното събрание водачът на ПГ на „ Възраждане “ Костадин Костадинов.

По думите му държавното управление слага под подозрение съществуването на българската страна с разполагането на натовски войски у нас.

„ Дошло е време за преосноваване на българската страна “, безапелационен бе Костадинов.

Той разгласи, че от „ Възраждане “ готвят контрадействие, ориентирано против напускането на „ непознатите окупационни войски, които идват да подсигуряват политическия живот на държавното управление “.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР