Настояваме Йорданка Фандъкова, Трайчо Трайков и областният управител на София

...
Настояваме Йорданка Фандъкова, Трайчо Трайков и областният управител на София
Коментари Харесай

Манолова призова: Фандъкова, Трайков и областният управител да подадат оставки

„ Настояваме Йорданка Фандъкова, Трайчо Трайков и регионалният шеф на София да подадат неотложно оставки. Защото отговорността за вандалщината, която се реализира върху паметника на руската войска и върху палатковия лагер е резултат от техни подстрекаващи дейности през последните седмици. Цялата политическа отговорност за всяване на ненавист, разделяне и фашизоидни изцепки е на Йорданка Фандъкова, Трайчо Трайков и регионалния шеф. “

Това разгласи водачът на „ Изправи се.БГ “ и част от лявото обединяване „ Левицата “ Мая Манолова пред, който построиха от групировката преди 10 дни. От „ Изправи се.БГ “ упорстват още чиновниците на реда да подхващат всички нужни дейности прояви като снощната с шпицкоманди да бъдат разследвани и осъдени , а политическите сили, които по думите им стоят зад тези шпицкоманди, които са подстрекатели и действителни причинители зад този вандалски акт, да поемат отговорността си . Манолова се обърна и към Бойко Борисов с думите:

„ Призоваваме индивидът от Банкя, който стои зад некоалицията, а точно Борисов, да пристигна пред Паметника на Съветската войска и да отговори за какво след 18 години ръководство на ГЕРБ, на десницата и на подставеното лице Фандъкова в София, паметникът е в такова положение. Защо след 18 години Борисов се сети на финала на мандатите на ГЕРБ в столицата, че ще бутне Паметника на Съветската войска и ще бутне палатковия лагер? И посредством него да бутне българската история и българската памет. “

От групировката обявиха, че са на палатковия лагер към този момент 10-и ден и показаха готавност да стоят още 110, още 210 дни, колкото е нужно , с цел да се оправят със опасността от вандалщината и от фашизоидни детайли . Манолова предизвести ръководещите, че те може е да не съумеят да демонтират паметника, само че жителите ще демонтират сглобката им за властта и изрази разочарованието си, че досега цялата предизборна акция на десницата в София е без визия за проблемите на столичани, а напълно фокусирана върху паметника и върху българската памет.

„ Няма да позволим да го бутнете! Въобще не си и помисляйте! Защото ние ще сме тук и няма да го позволим! “ , безапелационна е тя.

Попитана за коментар във връзка изказванието на столичния кмет, че разрешението за палатковия лагер е до 22:00 часа , Манолова отговори: „ Да пристигна Фандъкова в 22:00 часа персонално, а не да праща хора с боксове, димки, чукове и запалителни детайли. Едно нещо като кмет да извърши персонално. “

Тя добави, че отговорността е на Борисов и може да пристигна и той персонално, вместо с дейностите си да насъскват фазиоидни детайли да идват да бият дами, да палят палатки да употребяват чукове и факли.

Никола Вапцаров добави, че никой от палатковите лагери няма нищо срещу построяването на монументи на велики български владетели , само че тиражираните оферти в тази посока са единствено прахуляк в очите, тъй като благоприятни условия за слагане на сходни монументи има на доста места, в това число и на мястото на някогашния пантеон, само че до момента на никое място не са сложени.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР