Настояваме Националният съвет на партията да не приема необосновани и

...
Настояваме Националният съвет на партията да не приема необосновани и
Коментари Харесай

Младежкото обединение в БСП - София подкрепя червените общински съветници

Настояваме Националният съвет на партията да не приема голословни и искрено неверни решения, пишат младите социалисти в публична позиция.
 
Младежкото обединяване в Българска социалистическа партия - София изрично поддържа общинските съветници от групата на Местна коалиция " Българска социалистическа партия за България ". Това пишат те в публична позиция, призната от Градския съвет на обединяването. " Настояваме Националният съвет на партията да не приема голословни и искрено неверни решения, които биха повлияли отрицателно върху развиването на най-голямата партийна организация в страната - Българска социалистическа партия - София ", пишат още те.

Младежите от столичната организация на социалистите дефинират като " кардинални и виновни по отношение на жителите на София "  действията на общинските съветници от групата на МК " Българска социалистическа партия за България " за поддръжка при избора на краткотраен ръководител на СОС.

" Смятаме, че последвалата реакция от страна на ИБ на Българска социалистическа партия е изненадваща, имайки поради изказванията на ръководителя на Българска социалистическа партия, че София има потребност от бързи и оперативни решения. Тя предупреждаваше и за действителната заплаха София да остане на студено и мрачно, напомнят младежите. Същевременно групата общински съветници от МК " Българска социалистическа партия за България ", въпреки и трета политическа мощ в Столичния общински съвет, съумя да нарежда Българска социалистическа партия като незаобиколим фактор в ръководството на Столичната община ".

Според тях, неразбиране буди и двойният стандарт в държанието на ИБ на Българска социалистическа партия, което не възразява против гласуваната поддръжка за други политически обединения от редица локални структури на Българска социалистическа партия в страната. " В този смисъл считаме, че отправените обвинявания за " сглобка " и изменничество са голословни и подвеждащи, безапелационни са младежите от Българска социалистическа партия - София. 

" Опасяваме се, че свалянето на политическото доверие от групата ни общински съветници от страна на ИБ на Българска социалистическа партия, както и последвалата поръчка за налагане на партийни санкции от Националния съвет на партията, са прибързани и неправилни дейности. Те ни изправят пред риска за пръв път в новата си история Българска социалистическа партия да няма свои представители в Столичния общински съвет ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР