Настоявам за незабавно свикване на Коалиционния съвет (ГЕРБ-Обединени патриоти) до

...
Настоявам за незабавно свикване на Коалиционния съвет (ГЕРБ-Обединени патриоти) до
Коментари Харесай

Сидеров иска оставка на Валери Симеонов до края на деня

Настоявам за неотложно привикване на Коалиционния съвет (ГЕРБ-Обединени патриоти) до края на деня, на който да бъде прегледан въпросът с неприемливото държание на Валери Симеонов и незабавната му оставка като вицепремиер. Това заяви водачът на "Атака " Волен Сидеров с писмо до медиите.

"В 21 век физическото неявяване на премиера Бойко Борисов от страната не пречи да бъде осъществена конферентна връзка с него и той да взе участие в Коалиционния съвет, въпреки и от разстояние ", споделя водачът на "Атака ".

По-рано през днешния ден Валери Симеонов даде да се разбере, че не счита да подава оставка. Той сподели още, че оставката му е политическо решение, което може да бъде взето от съдружния съвет.

Майките на деца с увреждания се събраха пред Министерски съвет на митинг и през днешния ден с черни флагове, плакати " Системата ни убива " и "Вън Валери Симеонов ".

Поводът за негодуванието беше изявлението на вицепремиера Валери Симеонов по отношение на плана на закона за хората с увреждания. Той го дефинира като "опит да се угоди на една група кресливи дами, които спекулираха с децата си, манипулираха обществото, изкарвайки на зной и на дъжд тея сякаш заболели деца без грам майчинско възприятие, грижа за тях ".
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР