Настоящият световен шампион по лека атлетика на 100 м. Джъстин

...
Настоящият световен шампион по лека атлетика на 100 м. Джъстин
Коментари Харесай

Джъстин Гатлин и треньорът му замесени в допинг скандал

Настоящият международен първенец по лека атлетика на 100 м. Джъстин Гатлин и неговият персонален треньор Денис Митчъл се оказаха забъркани в скандал с контрабанда на препарати, повишаващи спортната успеваемост.

Това заяви английският вестник "Телеграф ", базирайки се на резултатите от личното си следствие, снимано и на аудио, и на видео файлове.

От информацията излиза наяве, че публицисти на изданието са посетили под прикритие подготвителния лагер на Гатлин във Флорида, представяйки се за холивудски продуценти, които работят върху филм за леката атлетика.

Там те са открили, че треньорът и сътрудникът на 35-годишният американски състезател са предложили на "главния артист " разнообразни суплементи, цялостни с тестостерон и растежни хормони, с цел да може той да се приготви по-добре за ролята си.

Според "Телеграф " противозаконните допингови субстанции е трябвало да бъдат доставени от незнаен австрийски доктор, намиращ се във Виена.

Нещо повече - в записите се чува и вижда ясно по какъв начин спортният сътрудник на лекоатлета Робърт Вагнер признава, че "клиентът " му също е приемал сходни артикули за повишение на успеваемостта и разкрива методите те да останат незабележими при провеждането на допингови проби. /БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР