Настоящият конгрес има голяма цел - политическа и организационна, каза

...
Настоящият конгрес има голяма цел - политическа и организационна, каза
Коментари Харесай

Продължава събранието на ПП, очаква се да разберем евролистата и ...

Настоящият конгрес има огромна цел - политическа и организационна, сподели Никола Минчев, който откри.

 

В рамките на първия ден от работата делегатите трябваше да одобряват промени в Устава на партията, както и да бъдат попълнени органите ѝ Изпълнителен, Национален и Контролен съвет. 

 

Асен Василев настоя, че моделът на ГЕРБ е модел на развиване на латиноамериканска страна. " Ако желаете България да стане Латиноамериканска страна – гласувайте за ГЕРБ и им дайте властта ", сподели той. 

 

Николай Денков уточни, че в случай че тази политическа неустойчивост не провали напъните им до края на годината ще има решение за присъединение на България към. Той уточни, че на последния Европейски съвет е била изразена подготвеност страната ни да бъде призната в еврозоната незабавно откакто бъде затрупан критерият инфлация. По думите му това се очаквало да се случи преди края на тази година. 

 

Кирил Петков уточни, че след изборите са подготвени да седнат на масата на договарянията още веднъж. " Моля ви сътрудници от другите партии, в случай че трети път ви кажем, че няма да си предадем правилата, повярвайте ни, в случай че отново не ни повярвате, отново ще отидем на избори ", уточни Петков. 

 

Атанас Атанасов съобщи, че желаят президентът да насрочи и настоя за промяна на, който по думите му бил компроментиран. 

 

Христо Иванов съобщи, че ще продължат да вършат измененията и да осъществят промените и добави, че против тях е моделът на едноличните решения. 

Вчера, също по този начин, Политическа партия реши и за кандидат-листата за европейските избори. Вече е ясно, че, чака се през днешния ден да станат ясни и имената на останалите претенденти.

 

Ще бъдат гласувани и нови групови органи на ръководство, само че не се чака промяна на Кирил Петков и Асен Василев.

 

ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР