Настоящият изпълнителен директор на Агенцията по вписванията ще бъде сменен.

...
Настоящият изпълнителен директор на Агенцията по вписванията ще бъде сменен.
Коментари Харесай

Сменят директорката на Агенцията по вписванията

Настоящият изпълнителен шеф на Агенцията по вписванията ще бъде заменен. Това сподели пред публицисти министър председателят Стефан Янев по време на доклада за първия месец от работата на служебното държавно управление..

Директор на организацията в този момент е Габриела Козарева и тя ще бъде заменена с предложение на министъра на правораздаването.

" Българските жители заслужават да се показва ново начало на политическо говорене и на деяние, което да им вдъхне убеденост, че нещата са на първо място в техните ръце ", сподели Янев. Наясно съм, че с ръководство от два месеца няма да променим страната. Искаме да покажем, че това е едно положително начало - силата е в хората и техните представители, които ще влязат в идващото Народно заседание. Със законодателни промени може да се върне държавността и да се спре със беззаконието и безнаказаността, сподели служебният министър председател.

За работата на инспекторатите на обособените ведомства ще се произнесат министрите, само че като обща картина има рекламация за тяхната работа. По част от проблемите обаче се работи, сподели Стефан Янев. Разбира се, искания всеки може да има, само че от резултатите ще дадем оценка за тяхната работа, добави той.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР