Наставникът на заяви, че отборът може да подходи по различен

...
Наставникът на заяви, че отборът може да подходи по различен
Коментари Харесай

Пирло: Победа утре може да се окаже най-добрата ми шега за сметка на Гатузо

Наставникът на съобщи, че тимът може да подходи по друг метод за утрешното дерби с спрямо равенството 2:2 против. Той също по този начин няма терзания за провеждането на мача, макар взрива от ковид в, който беше предходният съперник на “партенопеите”. Бившият халф ще се изправи против дългогодишния си съотборник в и се надява да му спогоди номер, като победи неговия отбор.

“Не мисля, че има някакъв риск за провеждането на мача, защото от Серия “А” ни дадоха много ясни насоки. Подготвихме се по същия метод като за всеки различен мач и обстановката не ни повлия. Вярвам, че манталитетът на Наполи се промени след идването на Гатузо. Сега те са мощен и обединен тим. Ние обаче не им остъпваме и знаем какво би трябвало да създадем. Нямахме предсезонни контроли, в които да опитвам, тъй че трябваше да си вършим тестванията в обстановки от публични мачове. Опитахме нещо против Рома и може да пробваме нещо друго против Наполи. Най-добрият номер, който съм спогаждал на Рино? Това би могло да бъде победа на следващия ден.
: " We know what to do. "

The coach's thoughts ahead of
— JuventusFC (@juventusfcen) В предишния мач не използвахме добре пространствата, когато атакувахме. Казвайки това, не считам, че се оправи толкоз зле, колкото настояват някои хора. Той нямаше време да се приспособява и е функционален състезател, по тази причина го взехме. Има възможност да стартира като титуляр като част от ротацията в халфовата линия. Може да забележим или Джанлука Фработа отляво, защото единствено те са евентуалните титуляри на тази позиция. не е играл от два месеца, само че беше подготвен да се появи от скамейката против Рома след интервал на тренировки. Ще забележим дали на следващия ден ще стартира от първата минута, или ще се появи през второто полувреме”, съобщи Пирло на конференцията си преди мача. Серия А 3 кръг, неделя 4 октомври  Ювентус 21:45предстои  Наполи
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР